Over de was en de plas (v.0.1)

Als ze bij het sorteren van de was zijn spullen tegenkomt dan voelt ze zich warm worden, haar glimlach, die speciale alleen voor hem, vervuld van liefde, speelt dan rond de lippen.

Ze drukt het aangezicht in zijn hemd. Dan ruist hij het washok binnen.

Hij draagt zijn hemden maar één dag, zijn parfum stelt haar gerust, Sauvage gemengd met zweet van één dag. Ze merkt dat het haar opwindt.
Zijn jeans draait ze binnenstebuiten. Hij heeft dan wel al een hangbuikje, haar warme beer, maar zijn mooie gespierde benen doen het haar nog steeds warm krijgen.
Ze denkt aan toen, toen hij op het tennisveld als een kleine, gretige jongen achter elke bal aanging. Hoe zijn mooie benen spieren lieten rollen, toch een beetje sportman, haar lieve nerd.
Ze giechelt even als ze de jeans bij de gekleurde was stopt.
Hoe opgewonden ze ook werd op het tennisveld, het was niets vergeleken met de opwinding die ze voelde als ze die beenspieren mocht masseren. Hoe de spier de stress loste onder haar warme handen.
De jeans spant nu nog altijd rond zijn kont, niet meer zo strak, niet meer zo opwindend, maar na ca. 30 jaar samenzijn nog altijd haar mannenkont.

De katoenen sokken gaan bij de gekleurde was.

Hoe verbaasd was zijn reactie toen ze zijn grote teen in de mond nam, hem een beetje kietelde, plagend onder zijn linker voetzool. Als spelend masseerde ze als zijn drukpunten daar, plezant, erotisch en ook nog gezond voor hem.

Hij heeft geen stinkvoeten, ook niet na een dag in zijn lederen donkerbruine instappers. Een beetje lui is hij, liever geen veters.
Spijtig, ze zou graag worden vastgebonden op bed met die veters, een sok als prop in haar mond, een onderbroek voor de ogen gebonden. Totaal en volledig aan hem overgeleverd. Ze zou alleen voelen en ruiken als hij met haar speelt.

Nee, focus, nu de was sorteren.

Hij heeft eerder kleine, maar brede voeten.

Liever breed, dan lang weet ze, voelt ze haast nog na. Lekker breed, door hem opengemaakt, overal. Een brede rilling van genieten gaat door haar lijf.

Staat ze zich hier nu mentaal te masturberen bij het sorteren van de was?

Focus…

De onderbroek draagt hij ook maar één dag. Bij de witte was van 90° graden dan maar, gisteren was het een warme dag. Heel de dag lesgegeven, voor de klas gestaan, zeker gezweet.
Hij zou daar ruiken naar hem, dat wist ze zeker.

Zou ze?

De vertrouwde geur van zijn penis zit in de broek. Nu wordt ze wel heel erg opgewonden. Stil genieten in het waslokaal. Ze houdt van haar vent, helemaal. Met haar en huid.

Ze proeft hem haast nu, zilt, zee…
Ze voelt hoe er zich een vochtige plek vormt in haar broekje.

Ze doet zo graag de was voor hem. Hij is dan wel een nieuwe man, een ster in de keuken. Ja, ook wat het koken betreft…
Een grote hulp in het huishouden, en niet alleen het afrijden van haar gras, het inzepen van haar vloer, het ontstoppen van haar afvoerbuis, het nat maken en weer afdrogen van haar afwas. Dit verzandt in een platte porno film denkt ze guitig.

De was en de strijk blijven tot hiertoe louter en alleen haar terrein, haar stiekeme genot. Even met hem en ook zonder hem intiem samenzijn.

De grote hoop gekleurde was gaat in de wasmachine.
Ze bloost nu als ze denkt aan hoe ze ontdekte dat het daar fijn voelde.
Toen ze nog een klein meisje was, en haar moeder haar op de droogzwierende wasmachine zette. Hoe de grote, trillende machine doorheen haar ontluikende vrouwenlichaam golfde. Hoe ze die warme gloed in zich voelde opborrelen en ze gillend, schaterlachend tot een climax kwam.

Zou dat nu nog lukken? De wasmachine als reusachtige vibrator?
Nee, denk ze, ik ben te zwaar? Of toch…
Ze voelt hoe ze klaarkomt in gedachten.

Buiten schijnt de zon. Er waait een zachte westenwind. De was zal goed drogen, denkt ze.

Ze hangt de de sokken op, de onderbroek, de jeans, het hemd. Haar hele vent vestimentair aan één draad.

Straks zal hij ruiken naar buitenlucht als ze hem helemaal besnuffelt, van top tot teen.
Ze zal hem dominant uitkleden, ze zal haar kleren aanhouden. En als het zorgvuldig gestreken wasgoed op een hoopje ligt zal hij geen kans maken onder haar warme handen.

Denkt ze als ze het hemd strijkt en de broek in de plooi brengt. De onderbroek plooit en de sokken in elkaar draait, korte, brede sokken.
Ze glimlacht een beetje duivels bij die gedachte en gedurende dit was en plas naspel geniet ze al van het nakende voorspel.
Als hij seffens thuiskomt wacht hem een feestje, popelt ze…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *