Schets

Mandy kijkt ondeugend, ze wil domineren, nu even geldt alleen haar genot.

Ik zit nu voor haar, op mijn knieën, Ze voelt zich machtig, verheven, ze weet hoe mooi ze is.

Ik volg de lijn van haar benen tot waar haar broekje zit. Ik weet dat ze actie wil, maar ik hou nog even stil. Even testen hoever ze gaat, geeft ze een tik? Gaat ze me straffen?

Mandy kijkt naar haar minnaar, zijn handen gaan onder haar broekje en warmen haar billen.

Ik voel hoe rond ze is, die mooie, volle vrouw. Ik trek haar broekje omlaag en zie haar schat ontbloot. Het glinsterende juweel, de halfopen orchidee, ik zie de bloemblaadjes die ik zo graag lust.

Mandy ziet hoe de begeerte in zijn ogen groeit. Zij wil bewonderd worden, goed bevonden, ze gunt hem geen keus en duwt zijn aangezicht pardoes in haar kruis.

Gestraft, maar niet heus. Mijn tong gaat nu langs haar lippen, van beneden waar de opening is naar boven waar ze gezwollen staat. Eerst langs de buitenkant, even teasen.

Dan langs de binnenkant waar ze begint te stromen. Op en neer, even doe ik het hard, dan weer heel zacht. Soms cirkelend heen en weer. Soms met wat kusjes, soms gaat mijn tong diep in haar. De lippen worden rood nu, als ik nu haar daarboven raak, dan siddert ze. Mij straffen ja? Je krijgt waarom je vroeg.

Mandy voelt hoe lippen en tong haar daar aanraken, een prettige warmte stroomt er nu.
Wanneer hij haarliefdesknobbel beroert, voelt ze een verslapping door haar knieën gaan. Ze weet dat ze het niet veel langer houdt, ze duwt hem van haar af, en gaat liggen op het bed achter haar.

En nodigt hem uit voor meer plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *