een echte slet, op pure geestkracht (versie 0.1)

Twee vingers gaan in, cirkelen rond, voelen de spieren zich naar binnentrekken. Ze kreunt, beweegt in zijn richting. Verder ligt ze stil, kijkt naar het plafond, weet niet of ze dit nog wil.

Het leek spannend, zich zo te tonen, maar nu, voelt dit goed?

Hij verward vochtigheid met lust, zo staat het in de boekjes, maar het is niet waar, het is niet meer dan een natuurlijke reflex, iets van voorbestemdheid, iets te maken met vlotte reproductie, mentaal is ze niet mee, mentaal gaf ze niet echt toestemming. Ze ligt daar naakt, op het grote bed, maar hoe kwam ze daar ook alweer?

Oh ja, dit wordt van haar verwacht.

Ze viel voor zijn ogen, denkt ze, of was het zijn stem, of gewoon omdat hij er was, op het goede moment, op de juiste plaats, in de correcte stemming. Of was hij gewoon een wapen tegen eenzaamheid, of om de groep te tonen dat ze wel normaal was.

Wat is normaal?
Een 28 jarige, er goed uitzien, zeker na de laatste kapbeurt en shop marathon, dure verpakking, met aan haar hand een lief, staat goed in de boekjes. Haar vriendinnen lezen graag haar boekje. Zo hoort ze erbij.

Ze is niet preuts, ze is ervaren, ze heeft een open geest en als ze in de spiegel kijkt dan ziet ze een vrijgevochten vrouw, een feministe van deze tijd, niet fundamentalistisch, ze scheert zich onderaan, maar ook wel bewust van gelijkheid, dat 20% loon verschil en die collega die veel minder kan maar toch veel populairder is bij de bazen, omdat hij (denkt) een man is, een mooi kostuum draagt en succes heeft bij de “managementassistenten”.

Mocht zij succes hebben bij de mannen, dan was ze een slet, staat slecht op haar CV. #MeToo gaat bij haar niet op, of toch, ze ligt hier nu toch maar, ze zei wel ja, maar was akkoord met wat? Zijn definitie?

De conventie verwacht dat ze hier ligt, verwacht dat ze dit mannelijk beleeft, kort, krachtig, zal ze het faken?
Dan is hij blij, voelt hij zich voldaan, is zijn eer gered en zo haar eer.

Ze zal zorgen voor hem, ze ziet de act al.

Ze kreunt, ze beweegt naar zijn hand, ze omringt zijn hand. Ze ziet een mond, ze trekt hem naar zich toe, ze kust wellustig (heeft hij dan toch staan roken?)

Nee focus, even checken, is hij al hard?

Natuurlijk, dat kan hij wel, en hij vindt haar mooi (vindt ze zichzelf mooi?) Wat teveel vragen spoken in haar hoofd. Focus: borsten, ja knijp er maar in, voel ze maar. Nog zo’n cliché denkt ze, alsof borsten en klit het enige is dat aandacht nodig heeft. Haar geest man, haar hele lijf, maar vooral haar brein.

Is het nu het moment om hem aan te raken? Hard voelt ze in haar hand, ja dat voelt hij wel zitten. Met de mond, dat heeft hij graag, met de tong hem omcirkelen, niet de vlug en niet te krachtig anders zit ze met de miserie in haar mond.

Ze is nog geen echte liefhebber van de kwab.

10 keer proberen is de wetmatigheid in de keuken, 10 keer iets proeven wat je niet lust, dan lust je het wel. Zou dat ook gelden voor hem, zou hij na 10 keer, zijn eigen… NEE focus, hij geraakt opgewonden.

Ze duwt hem op zijn rug, ze toont wellust (beeld van de porno film). Ja ze doet het goed. Volgens conventie.
Ze nodigt hem uit daarbinnen, ze is vochtig, ze is klaar volgens conventie, hij voelt haar wellust, hij voelt haar sletterigheid en in deze context vind hij dat prachtig, ze is van hem, zijn bezit en hij zal zijn bezit bestijgen.

Als hij in haar komt, voelt ze zich even verbaasd. Dit gevoel is wel prettig, een gevoel van verbondenheid, van worden opgevuld, voelt geborgen, met een doel. Dus ze vindt dit wel leuk. Even genieten dan maar, echt dan…

Maar ze voelt veel te goed daar vanbinnen, dit gevoel krijgt hij niet tijdig verwerkt, en tegen dat ze werkelijk kan opgaan is er ontlading en rejectie. Geen premature ejaculatie, dat niet, hij houdt dat doorgaans wel enkele minuten vol. Maar in haar conventie heeft ze iets nodig van 20 minuten. Geen enkele man kan dat aan denkt ze.

“Vandaag heb ik geen tijd voor meer schat. Het voelde goed hé, je bent een prachtige vrouw, we passen zo goed bij elkaar en jij doet dat zo goed, letterlijk volgens het boekje”

Zijn boekje, ze kijkt weer naar het plafond, nee, het was niet slecht, wel ja, ze voelde toch even iets, en hij houdt van haar, is dat niet het belangrijkste, en ze is geen slet.
Het plafond moet eens geschilderd worden vindt ze, en waar is de boodschappenlijst. En o ja, hij eet vanavond niet thuis, iets op zijn werk. Zal ze Anouk bellen, om boeken uit te wisselen en te tonen hoe prachtig alles geregeld is en hoe succesvol ze is in haar leven.
Moet ze maar doen, vind ze.

Even onder de douche nog, even verfrissen, de kwab geeft lelijke (lijm) plekken in het mooie ondergoed, dus deze keer niet vergeten. Soigneer de verpakking.
Oeps, ze heeft niet eens gefaket, of toch, want hij zei er niets van. Of verwarde hij zijn eigen ontlading met de hare, heeft de voetballer dan toch zijn doel gemist? De hele dure voetballer die voor het ogen van het thuispubliek niet kan presteren en pardoes de penaltybal hoog overschiet.
Geeft miserie bij de achterban.
Douchen maar, de achterban opkuisen, ballen recupereren en verder maar, deze wedstrijd moet nog worden beslist.

Links, in de lade, ligt de dildo klaar. Zou ze? Nee, hij kan de kamer nog binnenkomen. Dat is zijn eer gekrenkt. Zou ze dan toch, even wraak nemen?
Nee, nu liever de kleine kittelaar, dan komt ze hard.

Ze droomt van dat wezen, een wezen dat haar ziel vult.
Zijn ogen kijken diep in de hare, ze voelt zijn ziel, eerlijk en hard. Zijn aanraken bedekt haar lichaam en ze voelt hem overal. Ze is even niet meer hier, maar helemaal in hem.
Tijdloosheid druppelt naar binnen, een warme gloed die groeit en begint te stromen.

Mentaal wordt ze gestreeld door het wezen die haar met zijn woorden heeft getemd. Hij kust haar tepels, ze wordt stijf, hij streelt haar rug, nog stijver.

Nee, rugspieren ontspannen, aangezichtspieren ontspannen, de mond gaat halfopen, vraagt om opvullen.

Zijn warmte vult haar mond en gaat zachtjes in en uit, ze wordt volledig door hem opgeslokt, geborgen, open gemaakt, zijn ogen ontmoeten haar ziel en ze geeft hem toestemming.

Gretig likt ze zijn nectar, het zout en zwarte chocola, wat bitter, wat zee.

Nu komt hij bij haar en ontmoet de lippen daar beneden.
Zijn lippen beroeren diep, dieper dan ze voor mogelijk hield, een tong van een meter?
Nee, zoveel detail ziet ze niet, ze voelt hem evenwel, overal.
Handen strelen voeten, de energie stroomt nu van daar, ergens hoger wordt de stroming een storm, golven beuken woest in haar bekken. De spieren daar doen hun werk in de kadans van hun ademhalen.

Als hij uitademt, ademt zij in, als zij uitademt, ademt zij hem in. Alles wordt nu gedeeld.

Zijn warme voeten warmen nu haar koudere voeten. Zijn behaarde benen kittelen fijn, warmte stroomt naar boven.
Zijn hoofd is nu dicht, soms vinden lippen elkaar, tongen dansen daar.

Zijn zwaarte vult overal.

Het golven in het lichaam dat één is geworden bevredigt mentaal de lichamen.
Verliefdheid wordt vertaald in liefde, stapje per stapje meer en diepere connectie.

En dan richt ze zijn hoofd naar daar beneden.

Lippen raken elkaar, en tong proeft en geniet, een tong gaat van opening naar haar hardheid, gevoelig nu, bijna pijn, maar zoet.

De storm raast en als de golf haar hoofd raakt ontploft ze. Veel sneller dan verwacht.

Minutenlang siddert ze.

Hij kwam niet de kamer binnen, maar de kittelaar ligt nog steeds in de lade.
Niet nodig gehad, ze is een echte slet, op pure geestkracht.

Ze begrijpt de mannelijke afgunst wat beter…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *